De dinsdagen

Vanaf september 2023 kan je bij ons als amateurdanser terecht voor wekelijkse sessies.  Verschillende gastdocenten werken telkens gedurende 2 tot 4 sessies  aan het vergroten van je mogelijkheden als danser. We werken zowel aan improvisatieskills als aan technische bagage (vloerwerk, partnering...).    

 

De sessies vinden plaats elke dinsdagavond buiten de schoolvakanties van 20 tot 22u in de Appeltuin te Leuven, vanaf 4 oktober. Ze zijn toegankelijk voor iedereen met wat ervaring in dans of beweging (danscursussen, acro, yoga ...) die graag verder groeit als danser.  (Deelname aan de gezamenlijke productie mag, maar moet niet.)  

 

Contacteer ons via de contactpagina als je graag wil meedoen of als  je met ons wil bekijken of dit iets voor jou is.   

Weekendsessies 

Naast onze wekelijkse sessies organiseren we  specifieke werk-, training- en creatiedagen voor de dansers die deelnemen aan onze producties. Op een zestal weekenddagen per semester werken we met een beperkt aantal artistieke coaches en onder leiding van een choreograaf vanuit een grondig artistiek en fysiek onderzoek toe naar een creatie. 

 

Deze sessies staan open voor iedereen die ook de reeks op dinsdagen volgt. Stuur ons een berichtje via de contactpagina als je hier graag meer over wil weten! 

Werksessies

Eind september 2023 starten we met de creatie van een nieuwe productie. Onder het motto "creëren is leren," organiseren we vanaf dan opnieuw twee reeksen danssessies om blij van te worden en om van te groeien als danser.

 

Wie graag regelmatig danst, maar niet noodzakelijk intensief wil meewerken aan een productie kan elke dinsdag bij ons terecht voor een wekelijkse, prikkelende sessie.

 

Wie graag wat meer tijd en energie besteed aan het dansen kan aanvullend ook het traject op weekenddagen volgen. In beide trajecten werken we toe naar een gezamenlijke productie. (Voor wie enkel op dinsdagen komt is deelnemen aan het tonen van de productie een mogelijkheid, geen must.)